28.8.2008

Syys-sateet

Elokuu on kääntymässä syyskuuksi ja syys-sateet ovat varmaankin jo saapuneet. Tuntuu vain siltä, että kesä jäi välistä koska kesä oli niin sateinen ja kylmä. Nyt melkein toivoisin, että syksystä tulisi hieman kuivempi ja saataisiin nauttia syksyn väriloistosta.
Tässä vapaa-aikanani olen pikkuhiljaa suunnitellut kurssitapaamista kaikille jotka vuonna 1994 aloittivat opiskelemaan ruotsia ja mukavasti on ihmisiä löytynyt. Kumma juttu miten tiettyjä asioita niin koulu kun opiskeluajalta muistaa musiikin avulla tietyt kappaleet kuuluvat elämässäni tiettyyn vuoteen tai jopa tiettyyn tapahtumaan. Forever young muistot ovat Ruotsissa ja ala-koulussa kun taas Allways on kappale joka liittyy ensimmäiseen opiskeluvuoteen. Muillakin kappaleilla on tietysti merkitystä, elämänihän ei olisi "mitään" ilman musiikkia. (ja nyt en tarkoita hälyäviä oppilaitani...)
Vammaisneuvosto oli taas tänään tapetilla kun oli kokous. Täytyy tässä ihan piakkoin tehdä päätös siitä olenko käytettävissä seuraavaan vammaisneuvostoon. Onko voimavaroja ja haluanko sitoutua tehtävään- päätöstä tässä pyörittelen. Marraskuun alkuun on aikaa.

Ei kommentteja: