24.7.2008

Hukkaa heitetyt rahat

Kiitos taas tästä rahasähläyksestä Jyväskylän maalaiskunta. Friilanserina olen tottunut tekemään töitä monen eri palkanmaksajan kanssa. Yleensä raha-suoritukset tulevat ajallaan ja ovat oikein mutta nyt oli sählätty oikein olan takaa. Menee paljon aikaa kun virheitä selvittelee mutta onneksi asia selvinnee.
Jalkani on paremmassa kunnossa toki lenkkipolku saa vielä odottaa tovin tällä jalalla ei ihan heti juosta. Pääasia on kuitenkin, että, on hieman helpompi olla. Mietin vaan, että eikö tässä kesässä ole ollut jo yhdelle ihmiselle tarpeeksi vastoinkäymisiä. Voisin jopa keventää reppuani ihan ilmaiseksi.
Kesällä tv:stä tulee aika paljon uusintoja, tänä kesänä tulee minulle mieluinen uusinta "Pieni talo preerialla" tämä on ensimmäinen sarja jota olen lapsena oikeasti seurannut. Muista kun äitini luki minulle tekstejä kun en vielä niin nopeasti kerennyt itse käännöstekstejä lukemaan. Sarjaa on myös mukava seurata siitä syystä että siinä ei turhia tapella ja tarinat ovat oikeita eikä mitään tekastuja sellaisia

Ei kommentteja: